Tarrata Kuormaliina Strap on

115,00 €
−22 %
90,00 €
Myyty!
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Strap on -valjaat

Strap on -valjaat kuormaliinasta? Suomessa kierrätysmateriaaleista valmistettuja sträppäreitä ei vain ole muualla eikä missään. Tarratalla jokainen kappale valmistetaan käsityönä valikoiduista kierrätysmateriaaleista, mikä tekee jokaisesta parista täysin ainutlaatuisen yksilönsä.


Tarrata Strap on -valjaat ovat erittäin mukautuvat ja mukavat. Tarrakiinnityksen ansiosta vyötärömitassa säätövaraa on aina n. 15cm, joten säätäminen juuri itselle sopivaksi on miellyttävää. Valjaissa oleva rengas on kiinni neppareilla, joten renkaan vaihtaminen sauvan koon mukaan on helppoa! Riittää, että sinulla on yhdet valjaat, ja vararenkaita, niin pääset pitkälle! Reisihihnoissa on tikapuusoljet ja iso säätövara, joten säätäminen juuri sinun kokoon on helppoa ja nopeaa.


Tämä yksilö on valmistettu kierrätetystä, mutta erittäin hyväkuntoisesta pinkistä kuormaliinasta sekä uudesta sateenkaarihihnasta.


Huom! Varastossa olevissa valjaissa on aina vakiona 40mm (halkaisija) rengas. Mikäli haluat tietyn kokoisen renkaan, otathan heti tilattuasi (tai ennen tilausta) yhteyttä info@tarrata.fi , niin vaihto pienempään/isompaan onnistuu veloituksetta. Mikäli tarvitset lisärenkaita, ne löytyvät Tarrata nettikaupasta "Lisäosat" sivulta.


  • Koko S. 95-110cm (Mitta: Lantioluiden päältä)
  • Kierrätetty pinkki kuormaliina ja uusi sateenkaarihihna
  • 40mm nikkelivapaa rengas
  • Aina vegaaniset materiaalit!
  • Valmistettu käsityönä Fiskarsin ruukissa


Ota huomioon! Strap on -valjaat valmistetaan kierrätysmateriaaleja hyödyntäen, joten materiaaleissa saattaa olla käytön jälkiä, värimuutoksia yms estettisiä "haittoja." Materiaalit ovat pestyjä ja tarkastettuja ja ennen kaikkea ehjiä!


Hoito-ohje: Käsinpesu miedolla pesuaineella.


Tarrata - Hetkessä kiinni