Tuotekuvan paikkamerkki

Tarrata Omaisuutta -Spänkkeri

Myyty!
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Tarrata Spänkkeri!

Uutta Tarratalta! Kierrätysmateriaaleista valmistetut pikkupiiskat kantavat napakasti nimeä Spänkkeri. Tämä yksilö on valmistettu pinkistä kierrätetystä kuormaliinasta aivan erityisellä 'Omaisuutta' -tekstillä.


Kädensijalle on varattu mittaa 10cm ja piiskaavaa pintaa löytyy 19cm. Tämän erityisen tekstin ansiosta piiskaava pinta on pidempi, joten tämä läiskähtää iholle Tarratan muita Spänkkereitä pehmeämmin, mutta kuitenkin niin, että iho kihelmöi.


Kivun tunne on henkilökohtainen kokemus, joten kivun määrän arviointi on haastavaa.


Huom! Omaisuutta -Spänkkereitä on tulossa ainakin vielä yksi tämän lisäksi. Todennäköisesti enempää ei ole, ellei sitten jostain löydy lisää materiaalia. Kierrätetyn materiaalin hankkiminen on aina arvoituksellista!


Tuotetiedot:

  • Kierrätetty kuormaliina 'Omaisuutta' -tekstillä
  • Koko pituus 29cm
  • Kädensijalle tilaa 10cm
  • Minimalistinen muotoilu
  • Aina vegaaniset materiaalit
  • Päädyssä oleva pikkulenkki: Polkupyöräilykypärän hihnaa.


Huomioitavaa:

Kipua aiheuttaessa ota huomioon turvallisuus ja kanssakumppanin rajat. Näillä voi iskeä hyvinkin kovaa, joten pidäthän huolen siitä, että käyttö on turvallista kaikille osapuolille.

Materiaalit ovat pääsääntöisesti kierrätysmateriaaleja, joten ne saattavat sisältää normaalia käytön jälkeä. Materiaalit ovat kuitenkin ehdottomasti tarkastettu, puhtaita ja ehjiä. Tarratalla kuitenkin elämän jäljet saavat näkyä!


Kuormaliinasta piiskaksi!


Puhdistus: Hellä käsinpesu miedolla pesuaineella.