Tarrata Violetti kaulapanta

Tarrata Violetti kaulapanta

Myynnissä.
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Tarrata

Tarrata kaulapanta on minimalistinen, mutta sisältää kaikki ominaisuudet mitä kaulapannalta haluat: Se on yksinkertaisesti tyylikäs ja toimiva. Tarrakiinnitys pujotetaan lenkin läpi, mikä tekee kiinnityksestä erittäin lujan. Ei tarvitse siis pelätä, että tästä pääsisi liian helpolla irti! Tarrakiinnityksen ansiosta tilanteesta pois pääseminen on kuitenkin erittäin nopeaa tarvittaessa, mikä lisää kaulapannan turvallisuutta. Ole huolellinen, kun käytät kaulapantaa.


Tarrata kaulapannoissa on tarrakiinnityksen ansiosta erittäin hyvä säätövara. Tämä kaulapanta on valmistettu kierrätetystä violetista vyöstä sekä uudesta reppuhihnasta.


Tarrata kaulapannat valmistetaan aina pitkälti kierrätysmateriaaleista, joka tarkoittaa sitä että kaikki pannat ovat ainutlaatuisia yksilöitään, eikä toista täysin samanlaista välttämättä tule enää vastaan.


Huom! Tämä on ainoa laatuaan. Tämä violetti vyö meni kokonaan kahleisiin sekä tähän kaulapantaan, joten ihan samasta materiaalista eikä täysin samanväristä pantaa ole tulossa. Yksi kappale.


Vyöstä kaulapannaksi!


  • Koko 34-39cm kaulanympärys
  • Kierrätetty violetti vyö. Leveys 4cm.
  • Uusi reppuhihna 25mm
  • 30mm teräsrengas. Nikkelivapaat metalliosat.
  • Vegaaniset materiaalit.
  • Valmistettu käsityönä Fiskarsin ruukissa.


Hoito-ohje: Käsinpesu miedolla pesuaineella.


Vinkki! Tarrata kahvahihna on täydellinen kumppani kaulapannalle.